O nama

Auto škola ProDrive je počela sa radom 2018. godine, sa ciljem da obezbedi najviši nivo teorijske i praktične obuke u Novom Sadu, za sada samo za B kategoriju. Visokoobrazovani predavači sa Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu pružaju kandidatima najbolju teorijsku obuku, što pokazuje visoka prolaznost na teorijskim ispitima. Naši instruktori su veoma posvećeni i svakom kandidatu pristupaju individualno, što nas čini školom koju kandidati najviše preporučuju.

 

Zašto odabrati ProDrive?

 

Prilikom odluke o upisu auto škole, kandidati se vode kvalitetom, cenom i vremenom obuke, odnosno vremenom čekanja na praktični ispit. Auto škola ProDrive pruža obuku bez čekanja na termin za polaganje teorijskog odnosno praktičnog ispita, po veoma povoljnoj ceni.

Šta naši kandidati kažu o nama?

deja-resize

Ponosno mogu da kažem da sam deo prve generacije autoškole ProDrive. Školi sam pružio šansu, iako su tek počeli sa radom. Mladi, obrazovani predavači i instruktori su sa puno uspeha uspeli da prenesu znanje na učenike i da od mene naprave vozača. Ono što mi je bilo posebno interesantno jesu moji prijatelji koji su, poput mene, krenuli u druge autoškole čak dva meseca ranije, a postali su vozači, u vreme kada sam već mesec dana imao dozvolu. Svakom ko me pita, od srca preporučim auto školu ProDrive.

Dejan

jana-resize

Vrlo profesionalan pristup od strane škole, kao i svih zaposlenih koji su uvek raspoloženi da pomognu i odgovore na svako pitanje. Dosledni su i ispoštuju svaki dogovor. Kod njih je kandidat uvek na prvom mestu što je za svaku pohvalu. Posebno bih izdvojila mog instruktora koji je pun strpljenja i koji sa pažnjom i odgovornošću pristupa kandidatu u obuci. Još jednom veliko HVALA!

Jana

bojan-resize

Auto školu sam odabrao po sugestijama i preporukama brata, koji je položio oko godinu dana pre moje odluke da se upustim u sličnu priču. Vozačka dozvola mi je neophodna za obavljanje posla koji vodim, a ubeđen sam da će mi ProDrive omogućiti sticanje znanja i veština vozača

Bojan

stefan-resize

Oduševljen sam auto školom ProDrive, zbog njihovog pristupa svakom kandidatu. Svi su veoma ljubazni i imaju razumevanja. Instruktori i predavači su odlični, svima bih preporučio da upišu ovu školu.

Stefan

milance-resize

Što se tiče auto škole ProDrive, mogu reći da sam izuzetno zadovoljan kako teorijskom, tako i praktičnom obukom koju sam imao i što sam za 3 meseca od dana upisa stigao do vozačke dozvole. Sve preporuke!

Milan